Perunasalaatti
Uusia perunoita
Tzatzikia
Pekonikuutioita
Sipulia (esim. kevätsipulia tai ruohosipulia)
Keitä perunat ja puolita. Paista pekonit. Sekoita perunat, pekoni, sipulit ja tzatziki kulhossa. Kylmennä jääkaapissa.
Kasvisvartaat
Kesäkurpitsaa
Kirsikkatomaatteja
Paprikaa
Sipulia
Herkkusieniä
Marinadiin:
Rypsiöljyä
Balsamicoa
Tinjamia
Pippuria
Suolaa
Sekoita marinadi kulhossa ja lisää pilkotut vihannekset. Anna maustua jääkaapissa ainakin puoli tuntia. Pujota grillitikkuihin ja grillaa kypsiksi.

Tomaattisalsa grillattujen paahtoleipien päälle
Rasiallinen kirsikkatomaatteja
1 valkosipulin kynsi
0,5 dl oliiviöljyä
1-2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
Suolaa
Mustapippuria
Mojitobooli
15 mintunoksaa
5 limeä
5dl rommia
1,5dl sokerilientä
noin 2l soodaa tai vichyä
Jäitä
Lisää mintunoksat ja viipaloidut limet 5 litran boolikulhoon. Survo, jotta niistä lähtee makua. Lisää rommi ja sokeriliemi. Täytä kulho jääpaloilla. Lisää soodaa/vichyä niin paljon, että kulho täyttyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti