Nachokuorrutettu broileri
4 ohutta broilerin filettä
Vehnäjauhoja
100g murskattuja nachoja
Kananmuna
Mozarellaa
Kuorruta broilerinfileet: laita fileet jauhoihin, kastele sitten kananmunassa ja lopuksi taputtele pintaan nachomuruja.
Paista broileirin fileitä kuumalla pannulla öljyssä 2-3 min molemmilta puolilta, kunnes pinta on rapea ja kullanruskea. Sulata päälle mozzarellaa.
Salsa (Lähde: HS Ruoka)
6 tomaattia2 sipulia
1 valkosipulin kynsi
2 rkl öljyä
1 chilipalko
1-2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl hunajaa
suolaa
mustapippuria
Viillä tomaattien kantaan ristiviilto ja kasta ne kiehuvaan veteen, sitten kylmään veteen. Kuori tomaatit, poista siemenet ja paloittele hedelmäliha.
Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota ne öljyssä. Poista chilistä siemenet, hienonna ja lisää sipulien joukkoon.
Lisää tomaattikuutiot, tomaattipyree ja mausteet, hauduta muutama minuutti. Jäähdytä ja tarjoa kylmänä.
![]() |
Kotona kokattu ateria |
![]() |
Ateria Rio Grandessa |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti